Logo TC Katteberg

1 jaar TC Katteberg: Dubbelen & Bubbelen

 An anniversary is always a reason to celebrate… 

TC Katteberg blaast dit jaar al 1 kaars(je) uit en dat vinden wij toch een reden om te vieren!  Schrijf je nu in voor het “Dubbelen & Bubbelen” ledentornooi op zaterdag 26 en zondag 27 september. Je kan kiezen of je gaat tennissen of padel zal spelen dat weekend. Je kan ook een combinatie maken van beiden.
De titel zegt perfect wat we dat weekend zullen aanbieden. Kies je favoriete dubbel(bubbel)partner en drink ook gerust een glaasje bubbels mee.
Wil je liever gewoon vanaf de zijlijn toekijken? Vanaf 17u is er op zaterdag en zondag ook een bbq voor de liefhebbers aangeboden door Deuce. Ook hier kan je voor inschrijven.

Het wordt een gezellig weekend, waar we ons zeker aan de veiligheidsmaatregelen gaan houden. Er is kinderanimatie voorzien en het hele weekend door kan je genieten van een hapje en een drankje in onze sfeervolle tennisclub.

Wanneer?

Zaterdag 26 september en zondag 27 september. De wedstrijden tennis en padel zullen doorgaan van 12u-20u.

Je speelt twee keer een partij van 1 uur op de dag en het tijdsslot dat je ingeschreven bent. Er zijn twee tijdsslots: van 12u tot 16u en van 16u tot 20u.

Je kan kiezen tussen padel en tennis. Vanaf 17u start de BBQ.  Ook hier vragen we om in te schrijven.

tennisbal

Inschrijven?

Het Bubbel & Dubbel weekend is enkel voor leden. Wij vragen om in te schrijven samen met je dubbelpartner. Dus één iemand moet het volledige team inschrijven voor de tennis of de padel wedstrijden. Je kan als lid gerust één dag tennis spelen en de andere dag padel. Indien je dat wil, moet je dit apart bevestigen met je inschrijving, dus dan maak je 2 inschrijvingen aan. Het is niet toegelaten om én zaterdag én zondag te tennissen of op beide dagen padel te spelen. We willen graag dat iedereen van de club de kans heeft om mee te doen. Er is een maximaal aantal per tijdsslot toegelaten.

Inschrijven kan tot zaterdag 19/09 – first come first served.

Ben je benieuwd tegen wie je speelt? klik hier om de planning te bekijken
SCHEMA 26-27 DUBBELS BUBBELS

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Inschrijven BBQ

Maximaal 80 personen per dag.
Op zaterdag zijn alle plaatsen reeds volzet.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.